Известие

Collapse
No announcement yet.

Крива джанта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крива джанта

Колеги и четирите джанти са зле, но едната е надъвкана доста, всеки ден гумата ми спада до 0,3 атм. Не знам даже дали не се нарязала вече, но помня, че като ходих да слагам зимните гуми, момчето от сервиза каза, че тази джанта за нищо не ставала вече.
    Та могат ли да се изправят тея джанти качествено и къде във Варна мога да отида при някой по-майстор

PS: И още един проблем изникна. Имам чувството, че предна дясна спирачка задържа леко, колата отлепя по трудно и при лек наклон на светофарите при отпусната спирачка, колата стои мирно. Освен това педала на спирачката ми се струва по-твърд. Не е от ръчната, тъй като зимата не се пипа.
    Last edited by Blade; d.m.y г., 17:05.
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

За какви джанти говорим? Лети, стоманени?

Ако ти задържа спирачка, след като караш известно време дискът ще се е нагрял. Обикновено причината е запушени спирачни маркучи. Сменяш и двата и забравяш за случая.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря.
      Джаната е лята 15' http://grad.bg/files/obiavi/photos/p...5305_99488.jpg

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
        Благодаря.
        Джаната е лята 15' http://grad.bg/files/obiavi/photos/p...5305_99488.jpg
        Те хората джанти счупени на две поправят, твоето не е проблем, и ще ти струва не повече от 20-30лв ако намериш правилните хора. Разпитай в някоя гумаджийница, няма начин да не знаят. Или се разтърси по другите автомобилни форуми.
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

Днес ходих да разпитам при "Малката Гума" до техникумите, казаха, че взимат по лев на цол. Някой ходил ли е там да каже мнение как работят?

Comment

Аз бих заложил на някой от големите сервизи за гуми.
            Има доста такива във Варна .
            Примерно при Жижо в Младост или Кайсиева
            Или някой от националните вериги гумаджийници .
            За подробности ЛС иначе навлизаме в рекламния блок и ще има недоволни .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
            X